A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





miércoles, 4 de agosto de 2010

Marca-pàgines



Fa uns dies que vaig veure al blog de Carmen, uns marca-pàgines de gran bellesa i el tutorial publicat al blog de Mª José, dues companyes blocaires de Maó. Una forta abraçada des d'aqui per a totes dues i no deixeu de visitar el seus blogs, fan coses molt boniques.

Hace unos días que vi en el blog de Carmen, unos marcapáginas de gran belleza y el tutorial publicado en el blog de Mª José, dos compañeras blogueras de Maón. Un fuerte abrazo desde aquí a las dos y no dejéis de visitarlas, hacen cosas muy bonitas.
 

Ara que és temps de vacances podem aprofitar per crear-ne alguns. Passarem una tarda ben entretinguda retallant i enganxant, i tindrem un bon detallet per regalar en qualsevol ocasió.

Ahora que es época de vacaciones podemos aprovechar para hacer algunos. Pasaremos la tarde muy entretenidas recortando y pegando, además tendremos un buen detalle para regalar en cualquier ocasión.
 




7 comentarios:

  1. Es una bona manera de passar aquestes estones de vacançes que de vegades no saps que fer i es que aquest marca-pagines s'ho valen , es molt bonic i original.

    Petons , Anna

    ResponderEliminar
  2. Montse,
    Ei, t'ha quedat preciós!!! Estic molt contenta de que les idees vagin circolant, sempre s'enriqueixen, i cadasqú hi possa algo nou.
    Felicitats!!
    Avui mateix he rebut un comentari de la Mª José estará contenta!!

    ResponderEliminar
  3. hola Montse,me alegro que te sirviera el tutorial de los marcapaginas...yo he hecho un monton...y siempre usando diferentes papeles y adornos ..no tienen nada que ver unos con otros..es una gozada hacerlos...
    voy a ver tu blog con calma,esteremos en contacto...
    un abrazo desde MENORCA

    ResponderEliminar
  4. Montse,
    Torno a ser jo, la Carmen, només volia dir-te que avui amb un poc mes de temps(...) m'he mirat tots els teus treballs, i et felicito son preciosos. Sens dubte, tens bones mans per a tot!!!. La bossa de ganxet i el detall de la Sra.Lidia (es una bossa de má?) m'han agradat molt, i el punt de creu també. Abans de tenir els nens en feia molt, i després també, fins que van començar a caminar (treure la caixa dels fils amb els bessons rondant per tot, va fer que desistis...)ja hi tornaré. Una abraçada

    ResponderEliminar
  5. Hola Montse, me ha quedado una curiosidad....que tienda es es de la plaza del vi? donde esta exactamente? soy muy aficionada a ir a las tiendecitas de labores , como bien dices tu , de alli sales maravillada y por esa razon me encanta ir, si esta no me quedara muy lejos iria un dia.
    Un petonet, y disculpa por mi acento tan castellano, pero escribiendo me expreso mucho mejor.
    Un besote wapa y ya me diras.

    Merche (menta)

    ResponderEliminar
  6. Hola Montse, gràcies pel teu comentari. Veig que fas coses molt boniques, es clar, m'he donat un passeig pel teu blog, es per aixó que ho he vist. No et coneixia pas, però a partir d'ara passaré a saludar-te de tant en tant. Les vànues de bebito són moníssimes!
    I el detall del marcapàgines també. A mi també m'agraden les coses que veig de scrap, però no n'he fet mai. I de fet no vull fer res, perque tinc tan de material d'altres tècniques que no faré servir mai més que no hi caben a casa.
    Bé, doncs encantada de saludar-te i fins aviat.

    ResponderEliminar
  7. ¿Ves como te animas con todo? Te ha quedado un marcapáginas muy dulce y estiloso (^^) Besiños ♥

    ResponderEliminar