A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





jueves, 18 de agosto de 2011

Lectura para el verano



Després d'uns dies de vacances a la fresca, torno a casa i mentre em poso al dia de tot els vostres treballs us ensenyo un petit punt de llibre.

En el blog "con P de Papel" van fer fa temps un taller online utilitzant la Big Shot: Un punt de llibre amb textura, pintura acrílica, tintes de dos tonalitats diferents i cartulina bàsica blanca. Aquesta és la meva versió que aquesta vegada s'ha quedat a casa, entre les pàgines dels meus llibres.

Después de unos días de vacaciones muy fresquitas, regreso a casa y mientras me pongo al día de todos vuestros trabajos os muestro un pequeño marcapáginas.

En el blog "con P de Papel" hicieron hace tiempo un taller online utilizando la Big Shot: Un marcapáginas con textura, pintura acrílica, tintas en dos tonos diferentes y cartulina básica blanca. Esta es mi versión que esta vez se ha quedado en casa, entre las hojas de mis libros.



El llibre que l'acompanya és una de les últimes lectures que m'ha deixat una amiga, de gènere lleuger, una història de quatre germans que per un dia tornen a la infantesa en un viatge divertit i plè d'anècdotes. No has volgut mai tornar a ser petita tant sols un instant? Jo a vegades sí.

El libro que lo acompaña es una de las últimas lecturas que me prestó una amiga, de género ligero, una historia de cuatro hermanos que por un día regresan a su infancia en un viaje divertido y lleno de anécdotas. No has querido nunca volver a ser pequeña aunque sea sólo un instante? Yo a veces sí.

Gràcies per les vostres visites i comentaris!! Fins aviat!!

8 comentarios:

  1. ¡Qué requetechulo te ha quedado! El libro me gustó mucho. Encuentro que esta autora escribe de forma sencilla y retrata pequeños grandes momentos. ¡Claro que me gustaría volver a ser niña alguna vez! Avísame y nos vamos a jugar juntas ;) Un petò ♥

    ResponderEliminar
  2. T'ha quedat precios!com ha anat el viatge? jo marxo dissabte...
    una abraçada i un petó.

    ResponderEliminar
  3. es preciós!! la tonalitat es una meravella!!

    petonets

    ResponderEliminar
  4. Quin punt de llibre més maco !!!
    La combinació de colors m´agrada molt així com els doodles.
    M´apunto el llibre doncs demà començo les vacances i necessito llibres entretinguts.
    Gracies per compartir els teus bonics treballs.
    Una abraçada,

    ANNA

    ResponderEliminar
  5. molt maco , i es veritat que sempre anem fent coses per els demes , i com es dia " en casa del herrero cuchara de palo" , digues que sí , un de ben macu per tu .

    per cert , m'afgradaria fer-ne algun de patchwork per nadal , en tens vist algun ????

    roser

    ResponderEliminar
  6. Un punt de llibre preciós aquestes tonalitats son molt boniques

    Petons , Anna

    ResponderEliminar
  7. Muy bonito tu marcapáginas en verdes, por supuesto que me gustaría, aunque sólo fuera por una hora, volver a vivir mi infancia, con mis hermanos, mis padres, mis abuelos...¡qué recuerdos! Siempre tendré esos recuerdos en mi memoria. Un beso grande.

    ResponderEliminar
  8. MOlt maco el marcapagines Montse ¡¡ Per cert vas anar a la botiga de les llanes ????????....
    Petons
    Quima

    ResponderEliminar