A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





domingo, 13 de noviembre de 2011

December Daily - Las tapas


En aquesta entrada us ensenyo el meu projecte per aquest Nadal que Elena de ¡Pega, papel o tijeras! ens presentava l'any passat i del que jo m'en vaig enamorar.

Per folrar l'arxivador he utilitzat tela adhesiva de la col.lecció Daily Like, és ideal sobre cartró, i feltre pel llom. No us explico res més, m'estimo més que visiteu a l'Elena, ella ho explica molt millor que jo, els seus tutorials són fantàstics i tan ben explicats, que ens ho posa tot més fàcil de fer.

El que si us dic es que avui estic ja treballant en les lletres del títol però que us ensenyaré en una altra entrada. Bon diumenge a totes!





En este post os muestro mi proyecto para esta Navidad y que Elena de ¡Pega, papel o tijeras! nos presentó el año pasado y del que yo me enamoré.

Para forrar el archivador he utlizado tela adhesiva de la colección Daily Like, es ideal para cartón, y fieltro para el lomo. No os cuento nada más, prefiero que visitéis el blog de Elena, ella lo explica muchísimo mejor que yo, sus tutoriales son fantásticos y tan bien explicados que nos hace el trabajo mucho más fácil.

Lo que si os cuento es que hoy ya estoy trabajando en las letras del título pero os lo enseñaré en otra entrada. Feliz domingo a todas!



9 comentarios:

  1. Oh! aixó promet Montse, de moment el que veig m'agrada molt. Vaja,que si tingués una mica mes de temps casi ho intentaría amb els meus antics arxivadors de revistas!
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Ostres Montse que original ..m'encanta sembla paper de diari ..
    Aixó promet:
    petons

    ResponderEliminar
  3. Quin bon començament, Montse! Aniré seguint els progressos!
    Ptns!

    ResponderEliminar
  4. jo le vist , es molt macu i aixo que nomees he vist la portada i la contraportada

    roser

    ResponderEliminar
  5. Aquesta primera entrega es molt original
    Divendres a Creativa vaig pensar en tu, hi havia un munt de parades d´scrap, fins i tot per mi que no hi entenc gens, feia goig de tafanejar.

    ResponderEliminar
  6. Megustamegustamegustamegustamegustamegusta muuuuucho. ¿Te he dicho ya que me gusta? (^^) Ya sabes, textos..., y me vuelvo loca. Yo también estoy deseando ver el resto. Petonets de dilluns ♥

    ResponderEliminar
  7. sembla paper de diari!! i quina sort el marit que et va portant de tot arreu cosetes!!Ptnnnnss

    ResponderEliminar
  8. Me encanta como te ha quedado, ahor me paso a ver el tuto. Gracias

    ResponderEliminar
  9. Quines tapes més maques!! Daily Like m'encanta i crec que has escollit el model més apropiat. No ho he provat sobre cartró, gràcies per la idea!
    Petons. Sílvia
    Jom'he comprat l'àlbum per fer el d'aquest any de l'Elena

    ResponderEliminar