A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





jueves, 8 de diciembre de 2011

Casita de pájaros



Mila ens ha ofert un tutorial a Divas in Recycling que m'ha agradat moltíssim; M'ha faltat temps per fer-lo i encara que els papers són nadalencs es pot reinterpretar per a qualsevol època de l'any.

Mila nos ha ofrecido un tutorial en Divas in Recycling que me ha gustado muchísimo; me faltó tiempo para poner manos a la obra y aunque lo he hecho con papeles navideños se puede reinterpretar para cualquier época del año.



És en fusta enlloc de cartró doncs tenia uns retalls a casa que he volgut aprofitar, la resta he seguit el tutorial de Mila. Quan hagi passat el Nadal potser la posi a la terrassa, així algún ocellet xafarder entrarà a dormir ben calentet en aquesta mini caseta.

Es de madera en lugar de cartón pues tenía unos recortes en casa que he querido aprovechar, para el resto he seguido el tutorial de Mila. Cuando pase la Navidad tal vez la coloque en la terraza, así algún pajarito cotilla entre a dormir bien calentito en esta mini casita.


13 comentarios:

  1. es molt bonica!!!!si jo fos un ocellet si que entraria jejejej

    ResponderEliminar
  2. Ostres!! què maca!!! realment t'ha quedat impressionant i segur que tindràs cua d'ocellets que voldran passar-hi! :) petonets

    ResponderEliminar
  3. Montse t'ha quedat preciosa!!! Ja m'agradaria atrevir-me a fer aquestes cosete; però jo de les tarjetes no paso.
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Me encanta!!! que bonito!! oye...y me gusta mucho esa postal que has puesto de la pajarita dando de comer a sus polluelos, es preciosa!!! besos

    ResponderEliminar
  5. Quina xulada Montse! amb el que a mi m'agradan las casetes de ocells!! Tinc debilitat per ellas! Has tallat tu la fusta? Aixó hauré de intentar-ho.
    Petons i enhorabona per aquest treball.

    ResponderEliminar
  6. Es una caseta molt maca, segur que ben aviat estará habitada per algun ocellet.
    No li falta detall, la cinta ondulada del voltant li dona un toc de caseta de llaminaduras, com l'Hansel i Grettel, jajaja

    Un Petonet

    ResponderEliminar
  7. Montse es que no pares , ara hasta toquem fusta i tot !!!! ja el vaig veure aquest tutorial , pero hem va sembla dificil per mi. felicitats per lu valenta que ets per fer-lo i lu macu que t'ha quedat.

    roser

    ResponderEliminar
  8. Te ha quedado preciosa y seguro que si la pones en tu terraza tendrás algún pajarito de inquilino pronto. Enhorabuena por este magnífico trabajo. Un beso grande.

    ResponderEliminar
  9. Molt bonic Montse. M´agrada molt. Un petonet.

    Olga

    ResponderEliminar
  10. Quina monada de caseta , t'ha quedat genial , fins i tot es podria fer amb patch no et sembla ?

    Petons , Anna

    ResponderEliminar
  11. Ya te lo dije en divas te ha quedado preciosa!!!! y me encanta la idea de ponerla en la terraza para algún pajarillo, seguro que le gusta tanto que se te queda de inquilino.
    un beso

    ResponderEliminar