A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





jueves, 21 de junio de 2012

Con mucho cariño




La Marta del blog El Taller de Moli m'ha passat el premi Liebster Blog. Moltes gràcies per pensar en mi Marta, m'ha fet tanta il.lusió!! 

La filosofia del Liebster Blog es que els blogs premiats tinguin menys de 200 seguidors, blogs "petits", que comencen o que fins ara son poc coneguts, precisament per donar-los més visibilitat a la blogosfera. I és que passejant per aquí ens trobem blogs, per casualitat o no, que t'encisen des del primer moment. I això és el que a mi  em va passar amb la Marta.

Moltes ja teniu aquest premi, m'agradaria que totes estiguessiu a la meva llista i així unir-vos en una immensa abraçada. El deixo aqui per a les meves seguidores incansables, també per a les veus silencioses, per a totes vosaltres!!!!


Marta del blog El Taller de Moli me ha pasado el premio Liebster Blog. Muchísimas gracias por pensar en mi Marta, me ha hecho tanta ilusión!!

La filosofía del Liebster Blog es que los blogs premiados tengan menos de 200 seguidores, blogs "pequeños", que empiezan o que hasta ahora son poco conocidos, precisamente para darles más visibilidad en la blogosfera. Y es que paseando por aquí nos encontramos blogs, por casualidad o no, que nos enamoran desde el primer momento. Y esto es lo que a mí me sucedió con Marta.

Muchas ya tenéis este premio, me gustaría que todas estuvierais en mi lista y así uniros en un inmenso abrazo. Lo dejo aquí para mis seguidoras incansables, también para las voces silenciosas, para todas vosotras!!!

♥ ♥ ♥

7 comentarios:

  1. Montse, aquest premi t'ho mereixes perquè ets molt artista i perquè tothom deuria passar per açí i veure els teus fantàstics treballs. Gràcies per les teues paraules, tens una seguidora per sempre!
    Besets i abraçades!

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats Montse, si que t´el mereixes.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Felicitats guapi !!!

    Un petonet !!

    ResponderEliminar
  4. felicitats!!!!
    petons i bon cap de setmana
    carmen

    ResponderEliminar
  5. Felicidades por el premio!! Un beso.

    ResponderEliminar