A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





domingo, 6 de abril de 2014

SMASH BOOK: Garabatos





Tinc el smash abandonat, ho sé. Ja fa temps que tenia la pàgina feta però em quedaven uns espais, on ara hi he dibuixat els doodles, que els trobava massa buits. No sé que us semblarà a vosaltres però a mi m'agrada, encara que els donaré més intensitat. 

La foto, m'encanta!!!   I la tarjeta, una regal de la meva estimada amiga...  


Tengo el smash abandonado, lo sé. Hace tiempo que tenía la página hecha pero me quedaban unos espacios, dónde ahora he dibujado los doodles, que me parecían demasiado vacíos. No sé que os parecerá a vosotras pero a mí me gusta, aunque les daré más intensidad.

La foto me encanta!!!   Y la tarjeta, un regalo de mi querida amiga...  

6 comentarios:

  1. Hola Montse!! Dulces y delicadas tus páginas de Smash!!!! aprovecho que estás participando este 2014 en la actividad que veo en tu lateral de 12 meses,12 libros para reiterarte nuestra invitación a participar en nuestro reto actual del mes de abril.relacionado justamente con el arte de leer!!! gracias por siempre visitarmos y estar atenta en nuestro grupo de FB Smashing en español. (lib dorada).

    ResponderEliminar
  2. Una pàgina del Smash molt bonica!. La foto és preciosa i els doodles t'han quedat molt bé!
    Bon diumenge!. Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  3. Siiii, ja enyoràvem l'smash, però ha valgut la pena esperar. Realment de vegades no sabem com omplir aquells forats però la idea dels doodles és fantàstica i m'encanten les floretes que has dibuixat, li donen un toc molt especial a una pàgina especial :). Petonets

    ResponderEliminar
  4. Pues sí, quedan muy bien los garabatos, muy chula tu página de smash

    ResponderEliminar
  5. És veritat que portava dies sense veure Smash teu... però tinc entrades acumulades per visitar i segur que me'n queden de teves! Està molt bé omplir els foradets quan estem motivats per fer-ho, hi ha dies que tenim ganes de dibuixar, escriure... s'han d'aprofitar!

    ResponderEliminar
  6. jaja, qué tal l'smash? Jo en tinc un per començar que em vaig fer amb papers meus i no veig el moment de començar-lo... ;-o)

    ResponderEliminar