A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





martes, 16 de junio de 2015

Fi de curs: ¡Moltes gràcies!






S'acaba l'escola i fa uns dies que la Raquel de "Papers Trencats" va penjar al seu bloc una entrada amb alguns detalls per regalar al tutor o a la tutora: una targeta, una llibreta i també un potet del que m'en vaig enamorar ipso facto. He fet la meva versió amb un pot buit d'olivetes que tenia pendent d'alterar i papers d'un intercanvi que vaig fer fa temps i que també esperaven el seu moment.


Termina el cole y hace unos días que Raquel de "Papers Trencats" colgó en su blog una entrada con algunos detalles para regalar al tutor o tutora: una tarjeta, una libreta y un tarrito del que me enamoré ipso facto. He hecho mi propia versión con un botecito vacío de aceitunas que tenía pendiente de alterar y papeles de un intercambio que hice hace tiempo y que también esperaban su momento.





Al bloc de Basic Crea podeu veure més detalls del potet que ella ha fet i que us pot servir d'inspiració, en el meu he substituit els noms dels alumnes -doncs el regal el fa la meva filla- per una frase que la petita de la casa ha triat. 

En el blog de Basic Crea podéis ver con más detalle el tarrito que ella ha hecho y que os puede servir de inspiración, en el mío he sustituido los nombres de los alumnos -pues el obsequio lo hace mi hija- por una frase que ha pensado mi pequeña.




Només em resta donar les gràcies per duplicat: a la Raquel pel seu treball font d'inspiració i a la tutora de l'Anna. Ah! A vosaltres també per passar un cop més per aqui, aprofito doncs per desitjar-vos un bon estiu a totes!!!


Sólo me queda dar las gracias por duplicado: a Raquel por su trabajo siempre fuente de inspiración y a la tutora de Anna. Ah! A vosotras también por pasar una vez más por aquí, aprovecho para desearos un feliz verano a tod@s!!!


♥ ♥  





3 comentarios:

  1. Quina monada!!! i quina bona idea!!!! m'encanta!! i ja m'agradaria a mi rebre un regalet tan emotiu com aquest!!! Petonets

    ResponderEliminar
  2. Com t'he dit abans m'encanten els colors tan fresquets i estiuencs que has triat i m'ha fet moltíssima il.lusió veure la teva interpretació del pot.
    Moltíssimes gràcies per nombrar-me i bon estiu !!!

    Petonets

    ResponderEliminar