A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





viernes, 22 de diciembre de 2017

Intercanvi de postals de Nadal



Hola!

La Montse, de Bocins de Paper organitza cada any per aquestes dates un intercanvi de postals de Nadal que ja s'ha convertit en una tradició de la que que m'encanta participar.

La seva targeta és tan bonica com les paraules que m'ha dedicat així que les faig meves:

"Molt contenta de tornar a compartir amb tu aquesta petita il.lusió de rebre una petita obra d'art, només pel fet de crear, de donar, de rebre..."

Ella ja ho ha dit tot així que només hem queda donar-li les gràcies pel seu temps (que sé que no és gaire) i per una targeta taaaaan bonica tot esperant que la meva l'agradi.



Hola!

Montse, de Bocins de Paper organiza cada año por estas fechas un intercambio de tarjetas de Navidad que ya se ha convertido en tradición de la que me encanta participar.

Su tarjeta es tan bonita como las palabras que me ha dedicado así que las hago mías:

"Muy contenta de volver a compartir contigo esta pequeña ilusión de recibir una pequeña obra de arte, únicamente por el hecho de crear, de dar, de recibir..."

Ella lo ha dicho todo ya así que sólo me queda darle las gracias por su tiempo (que sé que no es mucho) y por una tarjeta taaaaaan bonita esperando que la mía le guste también.








Bon Nadal a tothom!

Feliz Navidad a tod@s!

♥ ♥ ♥ 

2 comentarios:

  1. Aish... que m'he posat vermella... una entrada molt bonica i una targeta (la teva) preciosa!! amb el teu estil tan personal, sempre molt dolç. M'has de disculpar perquè fa dies que et vull enviar un mail però els darrers dies de curs són sempre demencials!!! Molts petonets i molt bones festes!!!

    ResponderEliminar
  2. Just vinc del blog de la Montse (de l'altra!jajajaja) i acabo de veure la meravella que has rebut...però dir-te, Montse (a tu!!jajaja) que la teva també és una petita obra d'art i la trobo també molt elegant!
    Petonets i bon Nadal!

    Charo

    ResponderEliminar