A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...

domingo, 1 de agosto de 2010

Premi Moltes Gràcies al Bloc Amigable

Avui he rebut un correu de Lludria, de Mi ático, mis mundos, dient-me que passés pel seu blog que m'havia deixat un carinyo. És una persona molt especial, que transmet una gran sensibilitat com a persona i com a artista.

És un segell preciós! Gràcies per pensar en mi!
Aquest és el missatge del premi:

"A través d'aquesta etiqueta son recompensats els bloggers que transmeten valors culturals, ètics, literaris, personals, etc. Que, en definitiva, demostren la seva creativitat pel pensament viu que es manté intacte i és una de les seves cartes, entre les paraules i les imatges. Aquests segells es van crear amb l'intenció de promoure la companyonia entre els blocaires, una forma de mostrar afecte i reconeixement del treball que afegeix valor al Web de bones maneres de qualsevol persona que reb el premi."

Em fa molta il.lusió que tingui aquest sentiment vers al meu blog, que en poc temps de vida ja em dóna moltes més satisfaccions que no em pensava.

Les normes del premi són: la seva publicació, l'agraiment a qui ha pensat en nosaltres i l'elecció de les persones a qui es lliurarà el premi.

Aquest premi és per:

Roser: El Sotaescala, La meva primera seguidora, que m'ajuda desinteresadament a orientar-me en aquest món virtual, tant novedós per a mi; també l'he descobert com una persona diferent a través del seu blog.

Anna: Caramel, perque mai em falta un carinyós comentari a les meves manualitats i el seu blog és acuradíssim.

Moltes gràcies a totes.

"...Tú eres tú y yo soy yo.
Y, si por casualidad nos encontramos, es hermoso.
Si no, no puede remediarse."
(Fritz Perls)1 comentario:

  1. Moltes gracies Montse per pensar en mi , que passis uns bons dies de vacances .

    Petons , Anna

    ResponderEliminar