A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





domingo, 20 de noviembre de 2011

December Daily - El título



Fem Scrap sempre presenta en el seu blog un resum del mes amb un títol com aquest (clica aqui i ho veuràs al seu blog). Sempre m'agradat aquest texte així que a casa vaig proposar-lo junt amb d'altres per al December Daily i ha guanyat per "majoria absoluta".

Segueixo Fem Scrap des que vaig començar a l'scrap i us el recomano. Informa de quasi bé tots els tallers que s'imparteixen arreu i té apartats molt interessants: "Fem vocabulari" (que em va ajudar moltíssim!), "Fem entrevistes" ens apropa una mica més bones scraperes i diferents punts de vista, "Fem frases" per a inspirar-nos...si encara no les coneixeu, visiteu-les i ja m'ho explicareu!!

Les lletres del DD són de cartró troquelat amb la big shot i després vaig pintar amb gesso, pintura vermella, distress per envellir i crackle accents. En colocar-les he seguit la mateixa disposició que l'Elena ens ensenyava i a l'interior els papers són de dues col.leccions, molt nadalencs, algun paper comprat a Creativa, acetat i fulles bàsiques en blanc, verd i granate.



Fem Scrap siempre presenta en su blog un resumen del mes con un título como este (pincha aquí y lo verás su blog). Siempre me ha gustado este texto, así que en casa lo propuse entre otros para el December Daily y ha ganado por "mayoría absoluta".

Sigo ese blog desde mis inicios en el scrap y os lo recomiendo. Informa de casi todos los talleres que se imparten y tiene apartados muy interesantes: "Fem vocabulari" (que a mi me ayudó muchísimo al principio!), "Fem entrevistes" nos acerca un poquito más a scraperas y otros puntos de vista, "Fem frases" para inspirarnos .. si todavía no las conocéis, visitadlas y ya me contaréis!!

Las letras del DD son de cartón troquelado con la big shot y después pinté con gesso, pintura roja, distress para envejecer y crackle accents. Para colocarlas he seguido la misma disposición que Elena nos mostraba y para el interior he utilizado hojas muy navideñas de dos colecciones diferentes, alguna suelta que compré en Creativa, acetato y hojas básicas en color blanco, verde y granate.

Feliz domingo a todas!




8 comentarios:

  1. Te una " pinta " increible !!!
    M´agradaria fer alguna cosa així peró no se si hi arribaré. Al final no vaig poder comprar papers de Nadal a Creativa per que no podia caminar gaire i vaig estar xerrant al bar tota l´estona.
    Segur que a tú et quedarà un treball GENIAL !!! Ja t´aniré seguint ...
    Una forta abraçada,

    ANNA

    ResponderEliminar
  2. Precioses les tapes! Ja tinc ganes de veure'n més!!! i jo també voldria tener més temps per fer aquestes cosetes, aishhhhhh, haurem d'esperar al Nadal! :) petonet

    ResponderEliminar
  3. Unas tapas estupendas... pero ya estoy con el come come de ver el interior XD ¡Impaciente que es una! Besitosss ♥

    ResponderEliminar
  4. Holaaa!!! m'encanta el títol!!
    Saps, formo part del equip de Fem scrap desde el principi i t'haig de dir que ma encantat el teu post!!! es que s'agraeix moltisim que la feinada sigui reconeguda i serveixi!!! així que mooooltes gràcies!!!
    Miriam

    ResponderEliminar
  5. M´agrada la frase, molt explicita.
    Aquest tallers que expliques tenen pinta de ser molt divertits.
    Bona semana

    ResponderEliminar
  6. hola!!! sortiu molt guapes a la foto de perfil!!!

    la tarjeta es preciosa, com sempre!!!

    un petonet
    carmen

    ResponderEliminar
  7. Moltíssimes gràcies per les teves paraules, no saps l'energia que ens donen.

    Petonets,

    ResponderEliminar
  8. Genial, genial! No puc esperar a veure l'interior!
    petons. Sílvia

    ResponderEliminar