A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





domingo, 15 de julio de 2012

Curso de acolchado libre primer nivel



Ahir dissabte vaig fer un curs amb la Mercè Vilaró a Bernina Girona, la tècnica d'encoixinat lliure a màquina on vaig tenir l'oportunitat de tastar la Bernina, una màquina de cosir de primera qualitat i aprendre diferents maneres de dibuixar lliurement sobre tela. 

La Mercè va començar des del principi, per les que no hem encoixinat mai ens ho posat molt fàcil i va anar ensenyant-nos dissenys cada vegada amb un mica més de dificultat.

Vam compartir materiales, riures, un instant de pànic quan s'em va trencar una agulla (aiiiiins), estones de cafè i galetes i un dinar amb les companyes de taller, molt agradable i distès.


Ayer sábado hice un curso con Mercè Vilaró en Bernina Girona, la técnica de acolchado libre a máquina donde tuve la oportunidad de probar la Bernina, una máquina de coser de primera y aprender distintas maneras de dibujar libremente sobre tela.

Mercè empezó dese el principio, para que las que no hemos acolchado nunca nos lo ha puesto facilito y fue enseñándonos diseños cada vez con un poco más de dificultad.

Compartimos material, risas, un instante de pánico cuando se me rompió la aguja (ayyyy), momentos de café y galletas y una comida con las compañeras de taller, muy agradable y distendida.


Hasta aquí os cuento por hoy, os deseo un feliz domingo y una mejor semana!


♥ ♥ ♥

8 comentarios:

  1. Que bien, me encantan todas estas cosas. Y, aprender en buena compañía, es un gustazo!
    Un abrazo!

    ResponderEliminar
  2. HO MOntse quina eveja que hem fas ....l'alcochat lliure es la meva asignatura pendent, he fet alguna cosa, però hem falt amolta pràctica . Dona un acabat als trebalsl preciós.
    Jo en tinc una de Bernina i la veritat es que n'estic molt contenta.
    Petons

    ResponderEliminar
  3. Montse,

    Dons el que ensenyas està perfecte. Anims!!!!!.

    Un petonet.

    Olga

    ResponderEliminar
  4. Ostres... i què maco el resultat!!! segur que vas gaudir molt i a partir d'ara faràs coses més xules (si és que és possible, jeje). Un petonet

    ResponderEliminar
  5. T´ha quedat molt be Montse, felicitats per el resultat.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  6. M'alegro que t'ho passessis tan bé, que enveja, sana jajajaja, M'encantaria aprendre. Petons.

    ResponderEliminar
  7. Ei!!
    Quin luxe de curs, jo també hauria de fer un pensament i fer-me un. Sempre aprens "truquillos" i cosetes que van bé saber. Per ara continuarem del pal "autodidacte" jajaja
    És genial trobar bon ambient en un curs.
    Una Abraçada

    ResponderEliminar
  8. Què guai el curs Montse! Jo tinc una Berni bernette que és la gamma baixa per aprendre i de moment em va molt bé pel que faig. Aquest curs que vas fer ja sób paraules majors jejeje
    Un petonet i gràcies pels ànims per la colxa

    ResponderEliminar