A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





lunes, 4 de agosto de 2014

MINI ÁLBUM Amor "Per tu"






M'agraden moltíssim els àlbums minis, minis. També els desplegables, amb estructures sorprenents que fins que no els obres i mires detingudament no s'aprecia el seu potencial.

Me gustan muchísimo los álbumes minis, minis. También los desplegables, con estructuras sorprendentes que hasta que no los abres y miras detenidamente no se aprecia su potencial.






Els papers d'aquest mini són de la col.lecció "Desde el corazón" dissenyats per Alícia de Collage de Memòries, són taaant bonics...

Los papeles del mini son de la colección "Desde el corazón" diseñados por Alícia de Collage de Memòries, son taaan bonitos...









Una vegada desplegat, les seves pàgines és veuen així. El seu interior no permet decoració amb massa volumen, una cosa que he procurat evitar (sense massa èxit per que ara tinc dificultat per tancar-lo ;D)

Una vez desplegado, sus páginas se ven así. Su interior no permite decoración con mucho volumen, algo que he procurado evitar (sin demasiado éxito, porque tengo dificultades para cerrarlo ;D)






Vaig escollir unes fotos de la meva filla que em van semblar que feien per aquesta col.lecció de papers, molt especials.

Escogí unas fotos que hice a mi hija y que pegaban con esta colección de papeles, muy especiales. 






Per veure el tutorial del mini clica aqui. Para ver el tutorial del mini pincha aquí.


 Hasta pronto! 

9 comentarios:

  1. Un mini molt maco, Montse!!!. Aquests papers de l'Alícia són ideals trobo!. Un resultat fantàstic i molt dolç!!!
    Petonets i bona setmana!

    Charo

    ResponderEliminar
  2. Quina preciositat!! els papers de l'Alícia son molt macos i dolços!! M'agrada molt el resultat i vaig a veure el tuto!!

    ResponderEliminar
  3. Una monada. Y la protagonista una preciosidad.
    Bss

    ResponderEliminar
  4. Me encanta!!! Las fotos, los papeles y las fotos de tu niña. Besitos

    ResponderEliminar
  5. Preciosss amb unes fotos mooooolt boniques !!!

    ResponderEliminar
  6. Uis... se m'havia passat aquesta entrada!! :). El trobo molt dolç... els papers molt adients per les fotos i sí, tens raó, els minis tenen quelcom d'especial, sobretot quan es van desplegant i et sorprenen. Ara vaig a veure el tutorial. Un petonàs

    ResponderEliminar