A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





jueves, 11 de diciembre de 2014

Tarjetas de Navidad: Trabajar con tintas






Buscant inspiració a Pinterest em vaig enamorar d'unes tarjetes molt "clean & simples" i n'he fet la meva versió amb un segell d'un arbre estampat amb tinta Stazon de primera i segona generació, l'ocell i el de sentiments. Després amb les tintes distress, una primera targeta monocromàtica i una segona amb una mica més de color.


Buscando inspiración en Pinterest me enamoré de unas tarjetas muy "clean & simples" e hice mi propia versión con un sello de un árbol estampado con tinta Stazon de primera y segunda generación, el pájaro y el de sentimientos. Después con mis tintas distress, una primera tarjeta monocromática y una segunda ya con un poco más de color.






Quan vaig estampar el segell sobre un paper de scrap bàsic l'arbre no em quedava ben definit així que he optat per utilitzar paper per dibuix que tenia per casa. Paper kraft de suport per la tarjeta i ja està! 

Bé, no del tot, per mantenir els marges nets a l'hora de aplicar les distress hi he enganxat cinta de pintor per protegir-los i que després he aixecat amb compte.


Cuando estampé el sello sobre una hoja de scrap básica el árbol no quedaba bien definido así que opté por utilizar papel de dibujo que tenía en casa. Papel kraft de soporte de la tarjeta y ya está! 

Bueno, casi, para mantener los márgenes limpios en el momento de aplicar las distress he pegado cinta de pintor para protegerlos y que después he levantado cuidadosamente.






¡Hasta pronto!

7 comentarios:

  1. Preciosa!!!!! sempre m'enamoro de les targetes clean and simple però quan m'hi poso sóc totalment incapaç de fer-ne una! De tota manera m'agrada molt més l'acolorida, és tan dolçaaaaaaaaaa. Petonets

    ResponderEliminar
  2. Ohhh Montse és preciosa i transmet molta pau.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Quina preciositat!!!!. M'encanten!!!!. Tinc les distress abandonades...per cert!jajaja
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  4. Ohhhhh….m’encantaaa! Es mooolt elegant!
    La de l’entrada anterior també és molt bonica!

    ResponderEliminar
  5. Estos días he estado bastante desconectada y desde el móvil no suelo comentar porque rara vez me deja jeje así que vi esta tarjeta y me quedé con la boca abierta!!! Tenía ganas de venir desde el ordenador a decírtelo. Madre mía, Montse, qué colores has conseguido. Es que es... PERFECTA!! Tan elegante, tan bien ejecutada, tan compensada, tan navideña... ¡Qué bonitaaaaaaaaaaaaa!!

    ResponderEliminar