A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...

martes, 17 de noviembre de 2015

Cosas bonitas: Portavelas
Doncs sí, les xarxes comencen a emplenar-se de projectes nadalencs: layouts, diaris de nadal, calendaris d'avents, targetes i més  targetes,... i això encara que no vulguem s'encomana, encara que sigui només una miqueta!

Pues sí, las redes empiezan a llenarse de proyectos navideños: layouts, diarios de navidad, calendarios de adviento, tarjetas y más tarjetas,... y eso queramos o no se contagia, aunque sea sólo un poquitín!
A casa m'agrada posar alguna petita decoració nova cada any, treure'n alguna que ja està molt vista així que aquesta vegada m'he decantat per un porta espelmes, encara que potser anirà per algún amic invisible, no sé, no sé...


En casa me gusta colocar alguna pequeña decoración nueva cada año, sacar alguna que ya está muy vista así que esta vez me he inclinado por un portavelas, aunque quizás lo destine a algún amigo invisible, no sé, no sé...4 comentarios:

  1. Maquíssims els porta espelmes i maquíssima la foto... sí... ja s'olora el Nadal! :). Petonets

    ResponderEliminar
  2. Aix Nadal... com ens adelantem per poder arribar-hi amb tot preparat! tant si els uses per decorar com si els regales, són moníssims!

    ResponderEliminar