A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...

martes, 16 de agosto de 2016

Mini álbum scrap: Familia


Hola, hola!

Tinc coleccions de papers guardades per que m'agraden i hem sap greu retallar-les. De cop i volta arriba la inspiració i ja ho tinc clar, un petit àlbum per guardar les fotos de la meravellosa Toscana. No hi espai per a moltes però sí les justes per tenir un petit record del més essencial i que s'integraran perfectament en l'estil de la col.lecció "Vintage garden" de Pion Design (o això espero...)


Tengo colecciones de papeles guardadas porque me encantan y me da pena recortarlas. De repente llega la inspiración y ya lo tengo claro, un pequeño álbum para guardar las fotos de la maravillosa Toscana. No caben muchas pero sí las suficientes como para tener un pequeño recuerdo de lo más esencial y que se integrarán perfectamente en el estilo de la colección "Vintage garden" de Pion Design (o eso espero...)
Són uns papers tant bonics que no he volgut recarregar-los amb molts embellidors, resaltant els retallables de la col.lecció que he inclós a la portada i en algunes butxaques de l'interior de l'àlbum. Després, un cop col.locades les fotografies potser n'hi afegeixo algún més.

Son unos papeles tan bonitos que no he querido recargarlos con muchos embellecedores, resaltando así sus recortables que he ido incluyendo en la portada y en algunos de los bolsillos interiores del álbum. Después, una vez colocadas la fotos tal vez añada algún adorno.
I una estructura diferent als mes anteriors àlbums, crec que no he fet cap mini amb la mateixa estructura.

Y una estructura diferente a mis anteriores álbumes, creo que no he hecho ningún mini con la misma estructura.
Un detall de l'interior, a cada pàgina hi ha una butxaca per guardar fotos, tiquets o el que ens vingui de gust.

Un detalle del interior, en cada página hay bolsillo para guardar fotos, tiquets o lo que nos apetezca.
Feliz semana!!!

1 comentario:

  1. Quin àlbum tan dolç i delicat!! com sempre amb el teu toc especial que tan enyorava. M'encanta que t'hagis retrobat amb l'scrap i veure novament els teus treballs per aquí. Un petonàs

    ResponderEliminar