A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





jueves, 15 de septiembre de 2016

La Vuelta al Cole: Llaveros





L'estiu és a punt d'acabar i nosaltres hem tornat a la rutina del treball y els nens també comencen a l'escola. Aquest curs encetem una nova etapa i per començar amb força, un clauer amb una llegenda que val tant de dilluns a divendres com pel cap de setmana ¿no us sembla?

Feia temps que havia vist els de l'Olaya al seu blog "Tacones con gracia" i ha arribat el moment de fer-ne algún per la peque (d'acord, d'acord, no tan peque...)




El verano está a punto de terminar y nosotros hemos vuelto a la rutina del trabajo y los niños también regresan al colegio. Este curso empezamos una nueva etapa y para iniciarlo con fuerza, un llavero con un mensaje que tanto sirve de lunes a viernes como para el fin de semana ¿no os parece?

Hace tiempo que ví los de Olaya en su blog "Tacones con gracia" y llegó el momento de hacer alguno para la peque (vale, vale, no tan peque...)




1 comentario:

  1. Molt xulos!! jo també fa temps que el veig al blog de l'Olaya però encara no n'he fet cap, ara em fas enveja :). Un petonàs i segur que aquesta nova etapa anirà molt bé! Com creixen oi? :)

    ResponderEliminar