A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





miércoles, 25 de marzo de 2020

Un Cor d'esperança



Avui tinc una proposta per vosaltres:


Feu un cor verd, un 💚COR D'ESPERANÇA per penjar-lo als vostres balcons, finestres o terrasses. 

Feu una foto i penjeu-la a les xarxes socials el proper 27 de març a les 10:00h tot anomenant a @salgamosadelanteconarrte i amb l'etiqueta #salgamosadelanteconarte.

Omplirem de cors les xarxes en una iniciativa de recolçament i homenatge per a tots aquells professionals que estan treballant per als ciutadans  durant l'Estat d'Alarma Sanitaria.

Projecte iniciativa dels professors d'Educació artística de la AVPD i de la 09+ Federació Estatal de Professorat de Dibuix pels seus alumnes, projecte al que s'ha sumat l'escola FEDAC Sant Narcís.





Hoy os traigo una propuesta para vosotr@s:

Crea un corazón verde, un 💚CORAZÓN DE ESPERANZA para colgar en vuestros balcones, ventanas o terrazas.

Haz una foto y cuelgala en las redes sociales el próximo 27 de marzo a las 10:00h mencionando a @salgamos adelanteconarte y con la etiqueta #salgamosadelante con arte.

Llenaremos de corazones las redes como iniciativa de apoyo y homenaje para aquellos profesionales que están trabajando por y para la ciudadanía durante el Estado de Alarma Sanitaria.


Proyecto lanzado por el profesorado de Educación artística de la AVPD y de la 09+ Federación Estatal de Profesorado de Dibujo para su alumnado, proyecto al que se ha unido la escuela FEDAC Sant Narcís.


Nos vemos el viernes, sí? 

♥ ♥ 




2 comentarios: