A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...

martes, 5 de julio de 2011

¡Derretirse con el Melting Pot!Així ens presentava Alex el Taller de tècniques mixtes amb Lisa Mitchell i aquest és el projecte que vam realitzar: unes casetes. Treballar sobre fusta amb la cera natural i també amb UTEE. Fàcil? Nooo. La cera m'ha encantat, però jo, que sóc massa metòdica i que penso on haig de posar cada cosa perque quedi el màxim de bé aquesta tècnica per a mi és molt "sorprenent".

Así nos presentaba Alex el Taller de técnicas mixtas con Lisa Mitchell y este es el proyecto que realizamos: unas casitas. Trabajar sobre madera con cera de abeja natural y también con UTEE. Fácil? Nooo. La cera me ha encantado, pero yo, que soy muy metódica y que pienso dónde hay que colocar cada cosa para que quede a poder ser perfecto esta técnica para mi es muy "sorprendente".


Que us puc explicar? Aplico la cera amb un pinzell, poso el segell de floritures, més cap a la dreta, no, el vull més cap a l'esquerra, pam, ja s'ha secat massa. Agafo la pistola de calor, torno a fondre la cera i tornem a començar.


L'UTEE té l'avantatge que es seca més lent així vaig poder estudiar on volia aplicar el segell, després pinzellades de perfect pearls de diferents tons i ..."voilà".Que os puedo contar? Aplico la cera con un pincel, pongo el sello de florituras, hacia la derecha? no lo quiero más a la izquierda, pam, ya se ha secado demasiado. Cojo la pistola de calor, vuelvo a fundir la cera y vuelta a empezar.


El UTEE tiene la ventaja que se seca más lentamente así pude estudiar donde podia aplicar el sello, después unas pinceladas de perfect pearls en diferentes colores y ..."voilà".

Vam estar totes molt calladetes i concentrades, sort que després ens vam prendre la revanxa a l'hora de dinar. La Maria, l'Helena, la Tana i jo vam parlar i riure sense parar. També vaig tenir un regal inesperat, uns segells preciosos... (mil gràcies...) Per a mi va ser un dia 10.Estuvimos todas muy calladitas y concentradas, afortunadamente después nos tomamos la revancha durante la comida. Maria, Helena, Tana y yo charlamos y reímos sin parar. También tuve un regalo inesperado, unos sellos preciosos... (mil gracias...) Para mí fue un dia 10.

7 comentarios:

 1. Per a mi, com sempre, compartir un dissabte de tallers...tot un plaer, i tornar a coincidir amb la Tana i la Maria un luxe!
  del taller el que em va agradar més sens dubte la cera!!! tot i que l'UTEE te el seu encant.

  Helena

  ResponderEliminar
 2. Donç has resolt molt be la dificultat perque t´han quedat una treballs molt bonics.

  ResponderEliminar
 3. un dia me les ensenyes , pues no em faig a l'ideia de com queda, no hu he vist mai aquesta tecnica.

  queda be , m'agrada

  roser

  ResponderEliminar
 4. Es veu un treball GENIAL !!!
  Jo no he treballat mai amb aquestes técniques i em fan una mica de respecte.
  Enhorabona per com t´han quedat de boniques.
  Una abraçada,

  ANNA

  ResponderEliminar
 5. ets tota una experta !!!! es precios!!!

  petons
  carmen

  ResponderEliminar
 6. ¡Te quedaron muy bien! Pero son técnicas más apetecibles de cara al otoño/invierno. Pienso en acercarme a la melting pot y me da un jamacuco, vamos, que la que acaba derretidita soy yo (^^) Aún así son técnicas cuyo resultado me ha gustado... ¡Qué aire más vintage da la cera!
  Fue un gustazo poder pasar un rato con vosotras ¡Pero mira que se fue el tiempo volando! Petonets ♥

  ResponderEliminar
 7. ¡Qué bonitas esas casitas!!! Me alegro de que pasaséis un buen día compartiendo manualidades, comida, risas y amistad. Un beso grande.

  ResponderEliminar