A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





sábado, 27 de agosto de 2011

Técnica de la sal


En el foro "Divas in Recycling" la Montse ens ha deixat un tutorial per fer uns tags treballant la tècnica de la sal i una flor en paper de seda. La idea m'ha agradat molt i m'encanta el resultat, no serà l'última vegada que utilitzi aquesta tècnica. No sé si el fons de la cartulina ha de quedar així, però fa unes aigües que m'agraden molt. La vostra opinió serà benvinguda!


En el foro "Divas in Recycling" Montse nos ha dejado un tutorial para confeccionar unos tags trabajando la técnica de la sal y una flor en papel de seda. La idea me ha gustado mucho y me encanta el resultando, no será la última vez que utilice esta técnica. No sé si el fondo de la cartulina debe quedar así pero hace unas aguas que me gustan mucho. Vuestra opinión será bienvenida!

♥ ♥ ♥

12 comentarios:

  1. T´h aquedat un tag molt xulo!!! jo fa molt de temps que faig servir aquesta tècnica i sempre m´agrada el resultat...per si et ve de gust visitar-lo, et deixo un dels meus blogs a on podràs trobar aquest i altres tutorials per experimentar...
    http://entintarte.blogspot.com/
    petons!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Montse!
    Ja saps que l'scrap és una tècnica que no domino gaire, pero el que si sé es que m'agraden aquestes aigues que fa. Li dona profunditat, pero nomes es la meva opinio.
    Una Abraçada i bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  3. Como te dije en Divas te quedó preioso con ese tono y esos sellitos en negro, me encantó y de la flor...ya no digo nada!!!

    ResponderEliminar
  4. m'agrada la textura , el disseny i especialment el color , aquest vermell-granatos es molt macu i alegre,(perque ultimament et decantaves per els marronosos)
    les flors aquestes en tinc de fetes i donen molt bon resultat.

    roser

    ResponderEliminar
  5. QUERIDA AMIGA,MUCHAS GRACIAS POR TUS VISITAS Y COMENTARIOS..ME ENCANTA RECIBIRLOS YA QUE SON LOS QUE ME ANIMAN A SEGUIR CREANDO..EL DIA 31 DE AGOSTO "DIA DEL BLOG"..HARE UNA ENTRADA CONMEMORATIVA DEL DIA Y ESTOY PREPARANDO UN SORTEO POR MI TERCER CUMPLEBLOG..
    TE ANIMO A QUE TE APUNTES..Y A HACERTE MI SEGUIDORA SI AUN NO LO ERES..
    UN ABRAZO DESDE MENORCA

    ResponderEliminar
  6. T'ha quedat preciós Montse ¡¡¡ Tu sempre innovant i provant tecniques noves. Ets una artista ¡¡¡
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Com et vaig dir al foro es maquissim!!!
    segell es precios!!
    I moltes gracies per felicitar-me;)
    un petonas

    ResponderEliminar
  8. a mi tambè m'agrada molt com t`ha quedat!!!

    petonets
    carmen

    ResponderEliminar
  9. Quina flor més espectacular!
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  10. Hola Montse!!!
    ahir vaig arribar...i una de les primeres coses que vaig fer al agafar l'ordinador, va ser mirar el teu blog...i em va encantar aquest tag, realment aquesta tècnica dona uns resultats espectaculars!
    un petonet!

    ResponderEliminar
  11. ¡Precioso, Montse! Todo todito, desde los colores a esa técnica que me encanta. La flor también es una cucada ¡Estás hecha una crack! Besitos ♥

    ResponderEliminar
  12. Unes tecniques precioses que les domines perfectament.

    Petons , Anna

    ResponderEliminar