A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





miércoles, 22 de enero de 2014

Layout: EURODISNEY





Portava moltíssim temps amb aquesta foto en el meu pendrive perque volia portar-la a revelar per posar-la en algun lloc, molt present, ...m'agrada tant... És del 2009, quan vam anar de vacances a Paris, a Eurodisney i l'Anna va voler que la maquillessin així d'espectacular.

Tot el Layout està pensat al voltant de la foto: el fons blanc tintat amb tres colors de distress i aigua, taques amb pigment Izink, papers decorats predominant el lila que és el seu color preferit, les lletres en purpurina, lluentons i una xapa senzillament preciosa de la Leti de Gigi et Moi.

I així, anem omplin l' enorme àlbum... ♥ ♥ ♥ 



Llevaba muchísimo tiempo con esta foto en mi pendrive porque quería llevarla a revelar para colocarla en algún lugar, muy presente,...me gusta tanto... Es de 2009, cuando fuimos de vacaciones a París, a Eurodisney y Anna quiso que la maquillasen así de espectacular.

Todo el Layout está pensado a partir de la foto: el fondo blanco tintado con tres colores de distress y agua, salpicaduras con pigmento Izink, papeles decorados predominando el lila que es su color preferido, las letras en purpurina plateada, lentejuelas y una chapa preciosa de Leti de Gigi et Moi.

Y así, vamos rellenando el enorme álbum 30x30... ♥ ♥ ♥ 


10 comentarios:

  1. Qué xulo!! nosaltres anirem aquest estiu!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. es molt macu i esteu molt guapes totes dues

    roser

    ResponderEliminar
  3. Un Lo fantàstic Montse, i segur que cada cop que el mireu recordareu aquell viatge.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Una foto molt bonica, i el marc tambe.

    ResponderEliminar
  5. Qué guapas estáis las dos!!! Un recuerdo precioso. Un beso grande

    ResponderEliminar
  6. És molt xulo!! I la foto preciosa.
    Bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  7. Muy chula la página!!! Y muy acertados loa colores que combinan con esa foto que salís guapísimas. Besos

    ResponderEliminar
  8. ¡Si al final vas a acabar por cogerle el gustillo al tamaño maxi! (^ ^) La foto es preciosa y me ha encantado cómo has hecho el fondo. Sólo con la foto y antes de leer que era para el álbum, pensé que sería para enmarcar en la habitación de Anna ¡Es que ha quedado tan chula! ♥

    ResponderEliminar
  9. uooooooooooooo que maca la foto!! que super xulo el maquillatge de l'Anna!!! has encertat totalment al donar-li protagonisme a la foto, els colors amb els que has jugat estan molt ben triats i la xapa, una passada!!

    ResponderEliminar