A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





sábado, 18 de enero de 2014

MI DECEMBER DAILY 2013




Ha acabat desembre i també el meu "diari de Nadal", ple de fotos dels dies més especials del mes: hem anat al teatre, a muntar a cavall, a patinar sobre gel, hem fet muffins... un munt de coses divertides, emocionats i tots junts en família.

Diciembre terminó y con él mi "Diario de Navidad", llenito de fotos de los días más especiales del mes: hemos ido al teatro, a montar a caballo, a patinar sobre hielo, hemos cocinado muffins... un montón de cosas divertidas, emocionantes y juntos en familia.



És el tercer any que faig un mini per Nadal i dels tres aquest el que més m'agrada. L'he fet amb enquadernació d'espina i porta un munt de butxaques que m'han servit per posar entrades, invitacions, escriure notes... fins i tot avui hem tornat a mirar-lo a casa i m'he sorprés d'alguna butxaca que ja no recordava. I és que fa dies que el vaig acabar!!

Es el tercer año que hago un mini en Navidad y de los tres éste es el que más me gusta. Está hecho con encuadernación de espina y lleva un montón de bolsillos que me han servido para poner entradas, invitaciones, escribir notas... incluso hoy hemos vuelto a mirarlo en casa y me he sorprendido con algun bolsillo que ya no recordaba. Y es que hace días que lo terminé!!!


 
Con los actores del musical "Aladdí"



Aquesta pàgina m'agrada especialment, decorada amb un acetat d'estrelles que em va enamorar i les lletres embossades amb pols daurada.

Esta página me gusta especialmente, decorada con un acetato de estrellas que me enamoró y las letras embosadas con polvos dorados.



I una altra pàgina més petita també amb acetat i a l'altre costat el calendari del mes.

Y otra página más pequeña también con acetato y al otro lado el calendario del mes.


En una de les butxaques hi ha aquesta llibreta per anotar tot allò que no vull oblidar, sobretot la llista de regals que s'ha de fer arribar al reis mags en un sobre que vaig afegir al final de l'àlbum i que tenien a la biblioteca a l'abast de tothom amb un disseny fantàstic (fins i tot els colors coordinaven amb el mini).

En uno de los bolsillos está esta libreta para anotar todo aquello que no quiero olvidar, sobretodo la lista de regalos que hay que hacer llegar a los reyes magos en un sobre que añadí al final del álbum y que tenían en la biblioteca al alcance de todos con un diseño fantástico (y encima pegaban los colores con el mini).




He seguit d'aprop durant tot aquest temps el blog  Diario de Navidad de la mà de Ana Manzana i el seu equip de dissenyadores, també el grup a Facebook, comentant, compartint i al cap i a la fi, divertint-nos molt, que d'això és tracta. Un any més, moltíssimes gràcies per aquesta bonica experiència!!

He seguido de cerca durante todo este tiempo el blog  Diario de Navidad de la mano de Ana Manzana y su equipo de diseñadoras, también el grupo en Facebook, comentando, compartiendo y al fin y al cabo, divirtiéndonos mucho, que de eso se trata. Un año más, muchísimas gracias por esta bonita experiencia!!



11 comentarios:

  1. Una preciositat de Diari, m'encanta. A mi em falta col · locar encara alguna foto!! Petonets.

    ResponderEliminar
  2. Te ha quedado preciosísimo!!! Va a ser un gustazo poderlo ver dentro de un tiempo!!!!! Qué bonitooo!!! Me gusta mucho la estructura que has elegido. Te ha quedado genial!!

    ResponderEliminar
  3. Quina pasada !!!
    M'encanta Montse, algún día intentaré fer algo semblant ... encara tinc que aprendre molt ;)

    Petonetss !

    ResponderEliminar
  4. Que macu ............ un record preciós d'uns dies màgics
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Preciós!! Jo encara he d'acabar el meu; tinc un munt de fotos encara per enganxar... Quins records més bonics ;-o)

    ResponderEliminar
  6. Uaaau quina passada Montse!
    M'agrada moltíssim
    Petonets guapa

    ResponderEliminar
  7. Una verdadera maravilla Montse, una forma preciosa de guardar los recuerdos de una Navidad especial, me encanta la idea. Un beso grande

    ResponderEliminar
  8. Guauuuuuuuuuuuuu, una meravella... la portada... l'enquadernació... els papers triats... els detalls... i sobretot les fotos i els records oi? Un petonàs

    ResponderEliminar
  9. Quin treball mes bonic!
    M' encanta aquesta idea d' un diari dels nadals.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  10. es molt bonic, un record per sempre!!!
    petons
    carmen

    ResponderEliminar
  11. Super maco!!!!!!!!!!!!!!!!!! m'encanten els detalls i l'acetat d'estrelles!!

    ResponderEliminar