A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





martes, 26 de enero de 2016

En ruta: Calella de Palafrugell








Calella de Palafrugell és un antic poble de pescadors dels més bonics de la Costa Brava o almenys a mi m'ho sembla. A primera línia de mar les cases de pescadors tot vorejant les caletes amb les barques varades a la platja de sorra granada guarden l'encant de temps passats.

Calella de Pafrugell es un antiguo pueblo de pescadores de los más bonitos de la Costa Brava o al menos a mí sí me lo parece. A primera línea de mar las casas de pescadores bordeando las pequeñas calas con las barcas varadas en la playa de arena gruesa conservan el encanto de tiempos pasados.







Aquest és el paisatge que em vaig trobar tot just arribar a la platja del Canadell amb les illes Formigues al fons, setze de ben petites amb la seva pròpia història: probablement prop d'aquestes tingué lloc la batalla naval de les Formigues el 1285 i també ha estat punt de naufragis.

Esta es el paisaje que me encontré nada más llegar a la playa del Canadell con las islas Formigues al fondo, dieciséis pequeños islotes con su propia historia: probablemente cerca de ellas tuvo lugar la batalla naval de las Formigues en 1285 y también ha sido foco de naufragios.







Tot passejant arribem a la platja de Port Bo que també s'anomena la platja de les barques; gràcies a aquest no-hivern que tenim -o patim- quasi donaven ganes de posar els peus dins l'aigua; després cap a dinar en un restaurant al costat de la platja amb llar de foc inclosa i passejada de tornada. Les fotos que no faltin.


Paseando llegamos a la playa de Port Bo o la playa de las barcas; gracias a este no-invierno que disfrutamos -o sufrimos- casi entraban ganas de poner los pies en el agua; después comimos en una terracita cerca de la playa con fuego a tierra incluido y paseo de vuelta. No faltaron las fotos.






Vista de Port Bo des de l'interior de Les Voltes





Platja de Port Bo




El Golfet



¿Per què m'agrada més la platja a l'hivern que a l'estiu?

¿Porqué será que me gusta más la playa en invierno que en verano?




6 comentarios:

  1. Per mi també és un dels millors pobles de la Costa Brava, sobretot a l'hivern. Seure a la platja de Port Bo i mirar el mar... ¡lo más!
    Petons,

    ResponderEliminar
  2. Un lloc realment preciós! jo intento anar-hi almenys una vegada a l'any a dinar amb els amics!

    ResponderEliminar
  3. Tens raó, es un poble preciós :)

    ResponderEliminar
  4. No el conec!! (no tinc perdó, ho sé!!!jajaja).
    Unes fotos fantàstiques!
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  5. Aish... quines fotos més maques!! i sí, també hi estic d'acord, és un poble preciós, sobretot quan cau el sol i la llum és tan especial. Però és que jo sóc una enamorada de Girona (ciutat i província) i sempre que puc intento descobrir cada racó... Petonets

    ResponderEliminar
  6. Perquè no hi ha ningú i pots sentir la remor del mar? perquè la llum és més suau i et convida a estar en pau? ;-)

    ResponderEliminar