A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





sábado, 8 de diciembre de 2012

Tarjeta Pop-up


Més cosetes de Nadal!!! 


Fa unes setmanes Maria, unes de les administradores del grup de Scrapbooking al Facebook va organitzar la 1º crop on line. Unes 50 dones conectades al mateix temps una nit de dissabte, us ho podeu imaginar??? 

Material a punt, ganes de divertir-se, riure assegurat i a més a més, erem tantes parlant alhora que amb prou feines deixavem que la Maria pogués penjar el tutorial, ja ja ja!! Però allà estava la Montse, aportant el seu gra de sorra perque tot sortís molt bé. Vam fer l'interior i la portada es va quedar per més endavant, a gust de cadascuna.


Más cositas para Navidad!!!

Hace unas semanas que Maria, una de las administradoras del grupo de Scrapbooking en Facebook organizó la 1º crop on line. Unas 50 chicas conectadas al mismo tiempo una noche de sábado, os lo podéis imaginar??? 

Material preparado, ganas de divertirse, risas aseguradas y además, éramos tantas hablando al mismo tiempo que a duras penas dejábamos a Maria colgar el tutorial, ja ja ja!! Pero allí estaba Montse, aportando su granito de arena para que todo saliera muy bien. Hicimos el interior y la portada quedó para más adelante, a gusto de cada una.




He tingut la tarjeta ben guardada fins que la Montse de Bocins de paper, màgia i colors... va proposar fer un intercanvi de targetes de Nadal i a mi em va venir molt de gust fer-li arribar un detallet... i tenir-ne un de seu. Ara ja és a les seves mans així que la puc ensenyar.

He tenido la tarjeta bien guardada hasta que Montse de Bocins de paper, màgia i colors... propuso hacer un intercambio de tarjetas navideñas y a mí me apeteció mucho hacerle llegar un detallito... y tener uno suyo. Ahora ya está en sus manos así que puedo enseñarosla.


5 comentarios:

  1. HolaMontse!!!


    QUe tarjeta más mona!!!!!!

    Y tu nuevo look del blog me encanta!....esa cabecera nueva está genial!

    Un beso

    ResponderEliminar
  2. M'encanta la tarjeta!!! i no saps quina il·lusió m'ha fet rebre-la!!! :) Ha estat la primera postaleta nadalenca a inaugurar la meva bústia i ja la tinc exposada al menjador de casa!! Moltíssimes gràcies!! Un petonet

    ResponderEliminar
  3. Molt bonica la tajeta i molt original. La trobo molt fina .
    Petons

    ResponderEliminar
  4. T'ha quedat molt bonit! Una estona divertida, oi? Petons.

    ResponderEliminar
  5. Es una preciosidad de trabajo
    ¡Viva la creatividad!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Haces unas cosas muy bonitas y muchas gracias por compartirlas.
    Besos de colores y bendiciones

    ResponderEliminar