A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





domingo, 17 de abril de 2011

Experimentar con el transfer


El dissabte 9 d'abril vaig fer un taller de tranferències d'imatges a Méli-Mélo, que donava l'artista Bea Mahan. Diferents suports i material per provar seguint les bones explicacions i la inestimable ajuda de la Bea, per poder aconseguir un mostrari amb els resultats. No deixeu de visitar la seva web, on ens ensenya els seus fantàstics i sorprenents treballs.


El sábado 9 de abril estuve en un taller de transferencias de imágenes en Méli-Mélo, que impartía la artista Bea Mahan. Distintos soportes y material para probar siguiendo las estupendas explicaciones y la inestimable ayuda de Bea, para poder conseguir un muestrario con los resultados. No dejéis de visitar su web, donde nos muestra sus fantásticos y sorprendentes trabajos.


Vaig compartir taller i taula amb la Len, la Tana, la Ruth... inmillorable companyia, no vam parlar gaire, totes estavem molt treballadores: fotos de revista, fotocopies de tóner en color i en blanc i negre, d'impressora làser, retalls de llibres antics, tot val, tot ho vam compartir i de tot vam aprendre.


Vaig conèixer l'Alex que va passar un moment a veure'ns, o al menys a mi m'ho va semblar, les tres hores de taller van passar volant...



Compartí taller y mesa con Len, Tana, Ruth... inmejorable compañía, no hablamos mucho, todas estábamos pero que muy trabajadoras: fotos de revista, fotocopias de tóner en color y en blanco y negro, de impresora láser, recortes de libros antiguos, todo vale, todo compartimos y de todo aprendimos.


Conocí a Alex, que pasó un momento a visitarnos, o al menos a mí me lo pareció, las tres horas de taller pasaron volando...


La capa de gel medium que vaig donar per pulir el borró del paper em va emblanquir una mica les imatges, així que en arribar a casa vaig utilitzar aqüarel.la per pujar una mica el color. Encara no m'atreveixo gaire, per por d'equivocar-me.


La capa de gel medium que le di para pulir la pelusilla del papel me blanqueó un poco las imágenes, así que al llegar a casa utilicé acuarela para subir un poco los tonos. Todavía no me atrevo mucho por miedo a equivocarme.




En el canyamàs no es pot transferir (oh, sorpresa!) així que el vaig utilitzar com un fons en una transparència.


En el canvas no se puede transferir (oh, sorpresa!) así que se me ocurrió utilizarlo como fondo en una transparencia.



Feliz domingo a todas!


12 comentarios:

  1. Montse!
    que xula que queda la transparència en el canyamàs!!!, la transferència en fusta és genial, em va encantar dissabte, i ara que la torno a veure...és preciosa.

    un petó i feliç diumenge per a tu també.

    Helena

    ResponderEliminar
  2. Hola Montse!!
    Quines coses tan interesants!! I maques!! M'has fet venir ganes de saber mes coses, ara em miro la web i començo la recerca.
    Els meus millors desijtos per a tu en aquest esplendit diumenge.

    ResponderEliminar
  3. ¡Pues los resultados han sido buenos! Me gusta cómo te han quedado... incluso el del cañamazo, que seguro que no ha quedado del todo bien porque la trama es muy abierta. A la probatina que yo hice con tela de pintor y una imagen de revista no he podido ni hacerle foto XD sólo se veía mientras estaba húmeda o al trasluz, luego... ¡Desapareció! ¡Qué buena idea has tenido utilizando las acuarelas para subir el color! ¡Bieeeen!
    Me alegra mucho que disfrutaras del curso y lo pasaras bien ¡Y es cierto: fuimos muuuuy buenas y estuvimos muuuy calladitas! ;) no siempre es así jijiji
    Un besazo ♥ ¡Disfruta del domingo!

    ResponderEliminar
  4. Genial i sorprenent.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  5. ostres , heu traballat molt no ??? he vist les fotos que ha penjat l'alex i esteiu molt enfeinades. Es curios com queda tot aixo del transfer. roser

    ResponderEliminar
  6. la tela ha quedado genial! , tienes un buen muestrario! saludos.

    ResponderEliminar
  7. Oh! quina enveja!! no ho havia sentit mai aixó de las transferencias!! haurás de fer-nos una petita explicació que em sembla que aixó té moltes posibilitats...
    Una abraçada i Bones vacances de Pascua!!

    ResponderEliminar
  8. Felicitats noia !!! Es veu que vas aprofitar moltíssim. Ara a aplicar-ho als teus treballs.
    Petonets

    ResponderEliminar
  9. Realment els resultats són espectaculars!
    Sílvia

    ResponderEliminar
  10. Felicitats , un altre treball preciós .

    Petons , Anna

    ResponderEliminar
  11. quantes coses que estàs aprenent!!!!


    un petonet

    carmen

    ResponderEliminar