A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





viernes, 23 de enero de 2015

CUELGA PUERTAS: Momentos de inspiración






Avui llegia en un bloc -concretament el de Yolanda- que "aqui no es llença res per que no se sap mai quan arribarà la inspiració" i mira per on, acabava de pintar i decorar un penja-portes la tarda abans, un de fusta que vaig comprar fa no se quan temps ni recordo tampoc per que el volia.


Hoy leía en un bloc -concretamente el de Yolanda- que "aquí no se tira nada porque nunca se sabe cuando llegará la inspiración" y mira por dónde, justo terminaba de pintar y decorar un cuelga-puertas la tarde anterior, uno de madera que compré hacé no sé cuando ni recuerdo para qué.







Vaig treure la pols als glimmers, les color wash i les tintes distress també van sortir de l'armari; la tinta stazon per estampar els segells, cafè per donar un toc una mica envellit, unes papallones, fulles, perles per decorar i ¡llestos! la tarda s'en va anar en un suspir.


Saqué el polvo a los glimmers, las color wash y las tintas distress también salieron del armario; la tinta stazon para estampar los sellos de letras y el árbol, café para dar un toque un poco envejecido, unas mariposas, hojas y perlas para decorar y ¡listos! la tarde se me fue en un suspiro.







7 comentarios:

  1. Ha quedado precioso! Me gustan un montón los círculos que hay sobre el escrito, parece que hayan estado apoyadas unas tazas!! ♥ Disfruta del finde! ;)

    ResponderEliminar
  2. Doncs ja pots buscar més cosetes que tinguis amagades, perque t'ha quedat preciós!!!!. M'agrada moltíssim!!!
    Petonets i bon cap de setmana!!!

    Charo

    ResponderEliminar
  3. Ohhhhhhhhh, què dolç!!! Ja tens raó que tot s'aprofita i mai saps d'on pot sorgir la inspiració, però aishhhhhhh, quantes coses que acumulem!!! m'alegro que hagis tret la pols a tot això, com diu la Charo, continua, continua... que el que surt és preciós! Un petonàs

    ResponderEliminar
  4. Hola Montse, moltes gràcies per passar pel meu blog i deixar-me un bonic comentari.
    Desitjo què tinguis un any ple de coses bones.
    M´ha agradat moltíssim el teu treball, és preciós !
    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  5. Jajajaja quina gràcia jo també en tinc un de no sé quan de temps, però encara no li ha arribat el moment. El teu t'ha quedat preciós i li has tret un bon profit al material !!!!

    Petonets,

    ResponderEliminar