A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





lunes, 22 de julio de 2013

DISTRESS SIN STRESS: La despedida



Una setmana més i una setmana menys per a les vacances!!! Quines ganes!!! Ara si que puc dir que el curs de l'Elena Roche ha acabat, ooooooh... i aqui teniu les mostres ben enquadernades, amb les etiquetes posades per si vull consultar qualsevol tècnica de les que he practicat en el taller virtual. I dir-vos que torna a estar disponible en la modalitat d'autoaprenentatge, així que no teniu excusa!!!!

Una semana más y una semana menos para vacaciones!!! Qué ganas!!!  Ahora sí que puedo decir que el curso de Elena Roche ha terminado, ooooooh... y aquí tenéis las muestras bien encuadernadas con sus etiquetas puestas por si quiero consultar cualquier técnica de las practicadas en el taller virtual. Y deciros que vuelve a estar disponible en la modalidad de autoaprendizaje, así que no valen excusas!!!



Al final del curs l'Elena va organitzar un divertit intercanvi d'ATC's i en el que, per manca de temps, no vaig poder participar. Però si em va donar temps per fer-ne una i obsequiar a una amiga en el nostre "dia de chicas".

I com sembla que enganxen, d'aqui a poquet us ensenyo més!!! Un petó i fins molt aviat!!!



Al final del curso Elena organizó un divertido intercambio de ATC's y en el que, por falta de tiempo, no pude participar. Pero sí me dió tiempo para hacer una y obsequiar a una amiga en nuestro "día de chicas".

Y como parece que enganchan, dentro de poco os enseño más!!! Un beso y hasta muy pronto!!



9 comentarios:

  1. Montes, una maravilla de Atc, lastima que no pudieras participar en el intercambio, pero espero que te hallas unido al grupo de scrap sin stress y podamos hacer algún que otro intercambio y además coincidir. Saludos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eugenia, si que me he unido al grupo, si!!! Espero coincidir contigo. Un *

      Eliminar
  2. Quina alumna més aplicada!. Jo no he fet més cosetes (estic fent un altre projecte) i tampoc he fet l'ATC...qué dolenta que sóc!!ajaja

    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  3. Aish... segur que has après moltíssim i ho veurem en tots els teus projectes. D'entrada l'ATC és preciós!!!! Un petonàs

    ResponderEliminar
  4. Una idea molt pràctica per consultar!! Petons.

    ResponderEliminar
  5. Fantastic!!! D'un gust exquisit!!
    Quina passada!
    Petonets

    ResponderEliminar
  6. Que atc más bonito!! Esa jaula me encanta. Gracias por tus palabras, guapa. Y disfruta de tus vacaciones. Besos

    ResponderEliminar
  7. Que maca la mostra i que práctica! he anat seguint el curs a través teu, i m'ha encantat tot el que has fet!

    ResponderEliminar
  8. Precioso el ATC que has hecho-
    Besos de colores y muchas bendiciones

    ResponderEliminar